Президент УЄФА: Наступного сезону в Лізі чемпіонів не буде системи відеоповторів

Президент УЄФА: Наступного сезону в Лізі чемпіонів не буде системи відеоповторів

Укрінформ
Олександр Чеферін радить не поспішати з введенням VAR.

Президент УЄФА Олександр Чеферін заявив, що система відеоповторів не використовуватиметься в єврокубках в наступному сезоні. Про це повідомляє британська The Telegraph.

«Знаю, що буде засідання Міжнародної ради футбольних асоціацій (IFAB). Не думаю, що вони пропишуть правило використання VAR в Лізі чемпіонів. З наступного сезону ми абсолютно точно не будемо використовувати VAR в Лізі чемпіонів.

Я не проти цієї системи, але ми повинні пояснити всім, як ця система працює, в першу чергу вболівальникам. Відмінна можливість перевірити її буде у нас на чемпіонаті світу в Росії. VAR може стати хорошим проектом, але не треба поспішати», - сказав Чеферін.

Читайте також: Павелко: Введення системи відеоповторів підвищить якість українського футболу

Раніше повідомлялося про введення системи відеоповторів у матчах іспанського та французького чемпіонатів з наступного сезону. А в середині грудня минулого року президент ФФУ Андрій Павелко наголосив, що організація найближчим часом також планує почати підготовку до введення VAR на матчах чемпіонату України.

Нагадаємо, система відеоповторів (VAR) використовується для перегляду спірних моментів з забитими голами, червоними картками, призначенням пенальті і вже протестована в багатьох країнах світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-