Суркіс:

Суркіс: "Шахтар" показав ідеальний футбол у другому таймі матчу з "Ромою"

Відео
Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс поділився враженнями від гри донецького "Шахтаря" проти італійської "Роми" (2:1)  в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Дуже важкий матч буде у Римі, важче навіть, ніж наш із "Лаціо". Я сподіватимуся, що "Лаціо" після "Ювентуса" підійде не в самих оптимальних кондиціях. Те, що "Шахтар" показав у другому таймі - ідеальний футбол. Якщо вони будуть так грати, не боятимуться і сідати до своїх воріт, думаю, "Шахтар" пройде.

Нам головне зробити команду, а не просто зайняти перше місце і потім виправдовуватися за кожен матч в Лізі чемпіонів. Нічого туди сунутися, якщо не готовий. Те, що робить "Шахтар" - мої їм оплески. Я був вражений їх грою в другому таймі", - цитує Суркіса tribuna.com

Відео коментаря Суркіса у програмі "Профутбол":

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" обіграли у середу, 21 лютого, італійський клуб "Рома" (2:1) у першій зустрічі в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Друга зустріч відбудеться 13 березня на Олімпійському стадіоні в Римі.

Читайте також: "Шахтар" посідає 14 місце в оновленому клубному рейтингу УЄФА, "Динамо" – 22-е

"Динамо" в 1/8 фіналу Ліги Європи зіграє з італійським "Лаціо". Перший матч відбудеться 8 березня в Римі, другий – 15 березня в Києві. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-