Андрію Шевченку сподобались контратаки динамівців у другому таймі матчу з АЕКом

Андрію Шевченку сподобались контратаки динамівців у другому таймі матчу з АЕКом

Укрінформ
Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував виступи донецького футбольного клубу "Шахтар" і київського "Динамо" у єврокубкових матчах проти "Роми" і АЕКа відповідно.

"Хочу привітати "Шахтар" і "Динамо" з досягненням позитивного результату: "Динамо" - з виходом у 1/8 фіналу Ліги Європи, а "Шахтар" - з перемогою, яка зберігає шанси на прохід "Роми".

Як би команди не проводили зимову підготовку, у перших офіційних матчах завжди позначається тривала зимова перерва. "Шахтарю" знадобився один тайм, щоб відчути звичний ритм гри. Після перерви команда додала у швидкості, і це стало визначальним фактором. "Гірники" мали вигравати з більш переконливим рахунком. Шанси, повторюся, у них хороші, але на них чекає непроста відповідна зустріч.

Всі збірники зіграли на своєму високому рівні. Найбільше засмутила травма Сергія Кривцова, але я сподіваюся, що він не на довго вибув з ладу.

У "Динамо" обійшлося без травм. Так, хоча поле було дуже важким у зв'язку з погодними умовами. Та й сама гра вийшла непростою. Результат тут стояв на першому місці, і кияни його домоглися. Мені сподобалося, як вони вибігали в контратаки у другому таймі, створили в кінці кілька моментів, могли виграти. Загалом настрій позитивний. У тому числі і по збірникам. У нас ще є час до оголошення списку футболістів, які за пару турів неодмінно додадуть, повернуть той самий ігровий ритм. У "Динамо" зараз йде становлення команди, і тут без помилок ніяк. Важливо, що молодь отримує досвід на міжнародному рівні", - розповів Шевченко в інтерв’ю zbirna.com

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" обіграли у середу, 21 лютого, італійський клуб "Рома" (2:1) у першій зустрічі в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Друга зустріч відбудеться 13 березня на Олімпійському стадіоні в Римі.

Читайте також: "Шахтар" посідає 14 місце в оновленому клубному рейтингу УЄФА, "Динамо" – 22-е

"Динамо" 22 лютого зіграло унічию (0:0) у Києві другий матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА з грецьким клубом АЕК. За підсумками двох матчів (перша гра - 1:1) "Динамо" вийшло до наступної стадії турніру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-