НОК України запустив новий освітній проект для вітчизняних спортсменів

НОК України запустив новий освітній проект для вітчизняних спортсменів

Укрінформ
На головній спортивній базі країни - в "Олімпійському навчально-спортивному центрі Конча-Заспа" пройшла презентація нового освітнього проекту Національного олімпійського комітету України Sportcamp & more.

Ініціатором заходу виступила Комісія атлетів НОК під головування призера Олімпійських ігор з легкої атлетики Олени Говорової, яка разом з олімпійською чемпіонкою легкоатлеткою Наталію Добринською взяла на себе роль модератора, повідомили Укрінформу у прес-службі комітету.

Головна мета заходу - допомогти спортсменам отримати додаткові знання, що стосуються безпосередньо їхньої кар’єри та діяльності після завершення активних виступів.

"Освіта для спортсмена вкрай важлива як під час самої кар’єри, так і після її завершення. Створюючи цей проект, ми згадали своє спортивне минуле, те, яких саме знань не вистачало нам. Кожна тема направлена саме на атлета, на його саморозвиток", - підкреслила Говорова.

Читайте також: У Пхьончхані відбувся офіційний прийом олімпійської збірної України

Учасниками першої зустрічі стали представники спортивної боротьби - срібний призер Олімпійських ігор Жан Беленюк, Валерій Андрійцев, чемпіонка світу Юлія Ткач, стрибун у воду, призер чемпіонату світу Олег Колодій, а також гімнасти, легкоатлети, члени жіночих команд з боксу та важкої атлетики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-