Сергій Ребров:

Сергій Ребров: "Динамо" може пройти АЕК

Укрінформ
Головний тренер саудівської футбольної команди "Аль-Ахлі" Сергій Ребров вважає, що його колишнім підопічним – київському "Динамо" - під силу обіграти грецький АЕК у сьогоднішньому матчі.

"Рахунок першої зустрічі з АЕКом (1:1), на мій погляд, вселяє оптимізм. Гра прийде тоді, коли футболісти отримають упевненість в офіційних матчах. Будемо сподіватися, що це станеться вже у другому поєдинку, і ми побачимо зовсім інший футбол. Але бажання, віддачу, правильні дії без м'яча потрібно зберегти колишніми - в Греції все це було, на мій погляд, на високому рівні.

Я бачу, що "Динамо" може пройти цього суперника, і з часом набере ту форму, яку хочуть бачити тренери і вболівальники. Повторюся, нічия на виїзді - це нормальний результат. У АЕКа хороша команда, яка перед матчем з киянами отримала додаткову психологічну впевненість - двічі перемогла "Олімпіакос".

На зборах "Динамо" провело достатню кількість спарингів, щоб привести команду до максимальної готовності. Я не знаю, хто говорить, що в Афінах цієї готовності не було. Колектив, діючи переважно без м'яча, що непросто, витримав високий темп матчу. Інша справа - ігровий тонус.

Щодо повернення Руслана Ротаня. Молоді він, звичайно, допоможе, але це не найголовніше. Важливо, що цей досвідчений і професійний гравець в змозі допомогти команді вирішити завдання по досягненню потрібного їй результату. Зізнаюся, я хотів запросити Ротаня до "Динамо" ще рік тому, але тоді такої можливості не було. Так що у Києві, можна сказати, вбили відразу двох зайців. Результат для "Динамо" завжди на першому місці, і Руслана Ротаня, повторюся, запросили в першу чергу для того, щоб його досягти. Інше вторинне", - розповів Ребров в інтерв’ю zbirna.com

Читайте також: Артем Бесєдін: У матчі з АЕКом на 0:0 ніхто не гратиме

Нагадаємо, 22 лютого у Києві відбудеться друга зустріч між футболістами київського "Динамо" та грецьким клубом АЕКом в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА. Матч обслуговуватиме бригада суддів зі Словенії на чолі з Матеєм Югом. Поєдинок на НСК "Олімпійський" розпочнеться о 20.00. Перша гра суперників на Олімпійському стадіоні Афін 15 лютого завершилася внічию з рахунком 1:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-