Фред: Гол

Фред: Гол "Ромі" я присвятив своїй нареченій і уболівальникам "Шахтаря"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Фред поділився враженнями від вчорашнього матчу проти італійської "Роми" (2:1), в якому він відзначився переможним голом.

"Зараз головне - перемога нашої великої команди над іншою великою командою. "Рома" дуже сильний суперник, який доставив нам чимало проблем в першому таймі. Але в другій половині ми показали нашу гру, досягли потрібного результату і завершили матч чудовою перемогою.

Що стосується забитого мною м'яча, то я довго відпрацьовував цей удар на тренуваннях: весь час залишаюся після занять і пробиваю стандарти. У минулих поєдинках пробував, але, на жаль, не вдалося відзначитися. Щасливий, що в такому важливому матчі саме зі штрафного забив переможний гол. Я присвятив його своїй нареченій, з якої ми скоро збираємося одружитися. Вона завжди поруч і підтримує мене. А ще присвятив цей гол всім уболівальникам "Шахтаря", які фантастично за нас вболівали і дуже нам допомогли. Всі ми заслужили цю перемогу", - цитує Фреда офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: Фред претендує на звання кращого гравця тижня

Нагадаємо, півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної Бразилії Фред претендує на звання кращого гравця тижня в Лізі чемпіонів УЄФА. У вчорашньому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти італійської "Роми" 24-річний бразильський футболіст влучив у "дев’ятку" воріт суперника зі штрафного на 71-й хвилині матчу і приніс команді перемогу. Це перший гол Фреда у Лізі чемпіонів УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-