Паулу Фонсека: Я вірив, що Фред заб’є м’яч

Паулу Фонсека: Я вірив, що Фред заб’є м’яч

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над італійською "Ромою" (2:1) у матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Можу сказати, що ми зустрілися з великою командою. Важливо було виграти. Зрозуміло, що бажано було не пропускати, але важливо було змінити результат і перемогти. Гра була непростою, особливо перший тайм. Були складнощі з тим, щоб показати свою гру. Це заслуга "Роми". Але ми добре показали себе, було багато моментів, щоб забивати. "Рома" теж діяла організовано.

Пропущений гол? Ми не мали пресингувати так високо, це створило дисбаланс. Не пощастило і з відскоком. У першому таймі ми починали грати від воріт, і це послабило пресинг "Роми". У перерві ми усунули проблеми з позиціонуванням і провели відмінний другий тайм. У воротаря "Роми" було 2-3 нереальних сейви. Ми зрозуміли, що лінія оборони "Роми" базувалася мало не в центрі. Потрібно було закидати м'яч за спини. Так прийшов гол Феррейри. Що стосується Фреда, то він дуже багато відпрацьовував такі штрафні. Ми якраз говорили зі своїм помічником, що зараз буде гол. Я в це вірив. Фред - дуже хоробрий гравець. Він ризикує, намагається залишатися з м'ячем під час пресингу. Але сьогодні вся команда показала себе на відмінному рівні, особливо другий тайм.

До матчу в Римі у нас буде більше ігрового ритму. Це дуже складне завдання. Але ми не захищатимемо цей результат, це 100%. Постараємося бути самими собою. Якщо тільки захищатимемося, все виявиться складніше. А зараз шанси залишаються у обох команд. Забий Феррейра на останній хвилині, все було б складніше для "Роми". Але зараз все відкрито, хоч перевага перед другою грою у нас.

"Рома" - холоднокровна команда. Непросто з такою інвертувати результат", - цитує Фонсеку terrikon

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" обіграли у середу, 21 лютого, італійський клуб "Рома" (2:1) у першій зустрічі в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на харківській арені "Металіст" забили: Факундо Феррейра (52 хвилина), Фред (71) - Дженгіз Ундер (41).

Читайте також: "Шахтар" у Харкові здобув вольову перемогу над "Ромою" у Лізі чемпіонів

Відео голу Фреда зі штрафного:

Друга зустріч відбудеться 13 березня на Олімпійському стадіоні в Римі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-