Тренер українських лижників: Хлопці виступили непогано

Тренер українських лижників: Хлопці виступили непогано

Олімпіада-2018
Укрінформ
За підсумками півфінальних стартів Ігор-2018 українським лижним командам (чоловічій у складі Андрія Орлика та Олексія Красовського та жіночої - Тетяни Антипенко і Марини Анцибор) не вдалося потрапити до фіналу.

Головний тренер збірної України з лижних гонок Олександр Пуцко зазначив, що наша чоловіча команда виступила непогано (21 місце серед 28 країн), а в цілому поки що не вистачає досвіду участі у спринтерських естафетах, повідомдяє прес-служба НОК. 

"Хлопці виступили непогано. Безумовно, завжди хочеться ще краще, але вони впоралися сьогодні з роботою. На першому етапі Андрій Орлик дещо забарився й відстав від своєї групи, потім було складно наздоганяти суперників. Ми вже брали участь у спринтерських естафетах, але все одно поки що мало досвіду виступів в таких змаганнях. У дівчат не вийшло поліпшити свої результати, і команда проведе роботу над помилками", - сказав наставник.

Читайте також: Дальмаєр про жіночу естафету: Україна цілком може бути на подіумі

У Пхьончхані-2018 у лижників залишилися гонки на 50 км класичним стилем серед чоловіків та на 30 км у жінок. За словами Олександра Пуцка, Андрій Орлик не стартуватиме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-