Фонсека: Рішення щодо допінгової справи Срни очікуємо найближчим часом

Фонсека: Рішення щодо допінгової справи Срни очікуємо найближчим часом

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека повідомив, що рішення відносно допінгової справи капітана команди Даріо Срни можуть прийняти найближчим часом.

Про це Паулу Фонсека розповів на прес-конференції у Харкові напередодні матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" – "Рома".

"За тією інформацією, якою я володію, організації, які, займаються даним питанням, можливо, винесуть рішення найближчим часом. Сподіваюся, Срна повернеться якомога швидше. Це величезна втрата для нас у всіх аспектах. Даріо - найсильніший і найважливіший гравець", - сказав Фонсека.

Нагадаємо, 35-річний Даріо Срна провалив допінг-тест у вересні 2017 року, але з того часу ніяких деталей у справі озвучено не було. 20 листопада на офіційному сайті УЄФА з'явилася інформація, що Срна відсторонений від усіх змагань під егідою організації. Рішення щодо можливої дискваліфікації капітана "Шахтаря" очікувалося ще у січні.  Даріо Срна грає за "Шахтар" з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів.

Читайте також: Рішення щодо допінг-справи Даріо Срни приймуть у січні

Сьогодні, 21 лютого, у Харкові "Шахтар" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти італійської "Роми" (Рим). Поєдинок розпочнеться на НСК "Металіст" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-