"Шахтар" - "Рома": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 21 лютого, проведуть перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому чемпіони України у Харкові зустрінуться з віце-чемпіоном італійської Серії А римською "Ромою".

Гру, яка розпочнеться о 21.45, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 2". Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу.

Команди втретє зійдуться в єврокубках. На груповому етапі Ліги чемпіонів-2006/07 "Шахтар" вдома взяв гору з мінімальним рахунком, програвши в Римі 0:4. В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2010/11 "гірники" розгромили "Рому" із загальним рахунком 6:2. Перший матч в столиці Італії закінчився вольовою перемогою "Шахтаря" - 3:2, а у Донецьку "помаранчево-чорні" забили "джалло-россі" три м'ячі.

У нинішньому сезоні донеччани виграли всі три домашні поєдинки групи G. Команда Паулу Фонсеки перемогла "Наполі" (2:1), "Феєноорд" (3:1) і переможця квартету "Манчестер Сіті" (2:1), завдавши тому першої поразки в сезоні.

"Рома" у свою чергу посіла перше місце у групі C, проте у трьох виїзних зустрічах взяла всього чотири очки. На виїзді римляни здолали "Карабах" (2:1), розійшлися миром з "Челсі" (3:3) і поступилися в п'ятому турі "Атлетико" (0:2).

Читайте також: Ліга чемпіонів: "Баварія" розгромила "Бешикташ", "Челсі" - "Барселона" - нічия

На думку букмекерів, невелика перевага в цій парі на боці "гірників". Авторитетна британська контора William Hill приймає ставки на перемогу "Шахтаря" з коефіцієнтом 2,50, а на успіх римлян - 3,00. Нічия у цьому поєдинку оцінюється в 3,25.

Поєдинок "Шахтар" - "Рома" обслуговуватиме суддівська бригада з Шотландії на чолі з Вільямом Коллумом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-