Георгій Бущан: У цьому сезоні ви побачите більш агресивну гру

Георгій Бущан: У цьому сезоні ви побачите більш агресивну гру "Динамо"

Відео
Укрінформ
Голкіпер київського футбольного клубу "Динамо" Георгій Бущан розповів про відновлення після травми, новачків команди і поділився враженнями від матчу з грецьким АЕКом.

"Для мене збір закінчився ще 27 числа, як виявилося. Але нічого. Був з командою у гарному настрої. Ще три тижні в гіпсі, а там буде видно. Це футбольне життя, так буває. Пішов у зіткнення в останньому матчі, наче тільки-но гематома була, не думав, що там щось серйозне. Лікували одне, а вийшло зовсім інше. Ніхто не очікував, що буде тріщина або перелом.

Ротаня прийняли у команді хорошо. Я б не сказав, що він виглядає як дядько. Він виглядає молодше деяких наших футболістів. Він добре оснащений фізично. Це посилення для нашої команди. Вербич - дуже хороший хлопець, а як футболіст ще краще. Думаю, він проявить себе на хорошому рівні. Технічний, швидкий, думаючий хлопець, з хорошим ударом. Він нам теж допоможе.

Дивився матч з АЕКом на трибуні. У другому таймі було дуже важко. Хлопці у гостях на полі робили все, що могли. В цілому команда показала себе непогано. До наступного матчу будемо готові краще. У цьому сезоні ви побачите більш агресивну гру від "Динамо", - сказав Бущан в інтерв’ю Football Hub.

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, мінімальною перемогою футболістов київского "Динамо" над донецким "Олімпіком" (1:0) завершився у неділю, 18 лютого, 20-й тур чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Читайте також: Хацкевич: Вдалося забити на чужому полі, але не довели гру до перемоги

Перший поєдинок 1/16 фіналу розіграшу Ліги Європи УЄФА проти грецького АЕКа 15 лютого у гостях "Динамо" завершило з рахунком 1:1. Матч у відповідь пройде 22 лютого на НСК "Олімпійський" у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-