Чехія та Швеція перемогли у своїх групах на хокейному турнірі

Чехія та Швеція перемогли у своїх групах на хокейному турнірі

Олімпіада-2018
Укрінформ
Чехія, Швеція, Канада та ОАР вже у чвертьфіналі.  

В Пхьончхані завершився груповий турнір чоловічого хокейного турніру. Збірні Чехії та Швеції стали переможцями своїх груп. Про це повідомляє Укрінформ.

В групі А збірна Чехії обіграла Швейцарію 4:1. У чехів шайби закинули Ржепік (відзначився двічі), Кубалік і Червенка. Збірна Чехії посіла в групі перше місце і напряму пробилася в чвертьфінал.

В іншому матчі цієї групи Канада обіграла Південну Корею 4:0. За збірну «Кленових листків» забивали Томас, О’Делл, Лап’єрр, Брюле. Канада у чвертьфіналі, як краща команда серед тих, що посіли в групах другі місця.

Читайте також: Поразки Канади та США на хокейному турнірі

В групі С збірна Швеції взяла гору у принциповому протистоянні над фінами 3:1. За перші два періоди суперники обмінялися голами. Ландер вивів шведів вперед, а Кемппайнен рахунок зрівняв. В заключній двадцятихвилинці Закріссон та Меллер принесли перемогу шведам 3:1. Швеція також вже у чвертьфіналі.

Серією булітів завершився інший матч в цій групі. Основний час в поєдинку Німеччина – Норвегія завершився внічию 1:1. А в післяматчевих булітах німці реалізували усі три кидки (Хагер, Плахта, Кахун), тоді як норвежці жодної спроби не реалізували. 3:2 – перемога Німеччини. 

За вихід у чвертьфінал 20 лютого зустрінуться: Швейцарія – Німеччина (переможець виходить на Швецію), Фінляндія – Південна Корея (переможець виходить на Канаду), США – Словаччина (переможець виходить на Чехію), Словенія – Норвегія (переможець виходить на ОАР). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-