Поразки Канади та США на хокейному турнірі

Поразки Канади та США на хокейному турнірі

Олімпіада-2018
Укрінформ
Словенія в серії булітів обіграла Словаччину.  

В Пхьончхані триває чоловічий хокейний турнір. В черговий ігровий день збірні Канади та США зазнали поразок. Про це повідомляє Укрінформ.

В групі А сьогодні зіграли поєдинки другого туру. Лише в серії булітів визначився переможець в матчі Канада – Чехія. Основний час завершився внічию 2:2. На шайби Реймонда і Бурка чехи відповіли влучними кидками Кубаліка і Йордана. Овер-тайм завершився без голів, а серії булітів усе вирішив кидок Коваржа. 3:2 – перемога Чехії.

В іншому матчі групи Швейцарія розгромила Південну Корею 8:0. Хет-трик  в активі Сутера. Після двох турів в групі А лідирують чехи, які набрали 5 очок.

Читайте також: Американці обіграли Словаччину на хокейному турнірі

В центральному поєдинку групи В команда Олімпійських атлетів з Росії впевнено обіграла збірну США 4:0. По дві шайби закинули Прохоркін та Ковальчук. Команда ОАР виграла групу, набравши 6 очок.

Додатковий час змушені були грати інші команди групи В – Словенії та Словаччини. Три періоди завершились внічию 2:2. При цьому словаки поступались 0:2, але завдяки голам Бубели і Гашчака рахунок зрівняли. І тут довелося пробивати буліти, в яких влучнішими виявились словенці. 3:2 – перемога Словенії.

Завтра відбудуться заключні матчі групового турніру. В групі С зіграють Німеччина – Норвегія (05:10) та Швеція – Фінляндія (14:10). В групі В також відбудуться два поєдинки: Чехія – Швейцарія (09:40) і Канада – Південна Корея (14:10). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-