Американці обіграли Словаччину на хокейному турнірі

Американці обіграли Словаччину на хокейному турнірі

Олімпіада-2018
Укрінформ
Швеція мінімально здолала Німеччину.

В Пхьончхані триває чоловічий хокейний турнір. В черговий ігровий день перемоги здобули збірні США, ОАР, Швеції та Фінляндії. Про це повідомляє Укрінформ.

Першими сьогодні зіграли матчі другого туру в групі В. На відміну від стартових поєдинків, обійшлося без сенсацій. Збірна США здобула непросту перемогу над Словаччиною 2:1. На шайбу Кудрни, американці відповіли дублем Донато. Команда Олімпійських атлетів з Росії розгромила Словенію 8:2. Три шайби в активі Капризова, двічі відзначився Ковальчук. Після двох турів в групі В лідирує збірна США, яка набрала 4 очки.

Читайте також: Швеція та Канада з перемог розпочали хокейний турнір

В групі С збірна Швеції з великим труднощами обіграла Німеччину 1:0. У складі «Тре Крунур» єдину шайбу закинув Стольберг. Збірна Фінляндії перемогла Норвегію 5:1. У переможців відзначились Тольванен (двічі), Савінайнен, Лепісто і Маннінен. Швеція та Фінляндія набрали в групі по 6 очок.  

Завтра на чоловічому хокейному турнірі відбудуться чотири матчі. В групі А зіграють Канада – Чехія (05:10) та Південна Корея – Швейцарія (09:40). В групі В о 14:10 відбудуться матчі заключного туру: ОАР – США і Словенія – Словаччина. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-