Гонсалес: Ми зрозуміли, що можна віддавати передачі за спину захисникам АЕКа

Гонсалес: Ми зрозуміли, що можна віддавати передачі за спину захисникам АЕКа

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної Парагвая, автор результативної передачі у ворота грецького АЕКа (1:1) Дерліс Гонсалес поділився враженнями від вчорашнього поєдинку 1/16 Ліги Європи УЄФА.

"Тренер просив нас з перших хвилин пресингувати, що ми і зробили. Під час теоретичних занять ми дивилися епізоди гри АЕКа проти різних суперників, і зрозуміли, що можна віддавати подібні передачі за спину захисникам. Ми відпрацювали це на тренуваннях, і сьогодні це вийшло у грі.

У другому таймі ми, звичайно, "підсіли", і суперник посилив тиск на наші ворота, але, вважаю, результату ми досягли позитивного. Було добре чути їх гучних уболівальників, але, думаю, наші фанати у Києві підтримають нас не гірше.

Шкода, що не добилися перемоги, але нічого страшного, у нас ще є гра вдома – сподіватимемося на хороший результат. Слід закріпити той результат, якого ми досягли в Афінах", - цитує Гонсалеса офіційний сайт ФК "Динамо".

Відео інтерв’ю Гонсалеса:

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" унічию (1:1) завершили у гостях перший поєдинок 1/16 фіналу розіграшу Ліги Європи УЄФА проти грецького АЕКа. М'ячі на 70-тисячному Олімпійському стадіоні Афін (Спірос Луїс) забили Віктор Циганков (19-та хвилина) та Астріт Айдаревич (80). Матч у відповідь пройде 22 лютого на НСК "Олімпійський" у Києві.

Читайте також: Шепелєв: На флангах у АЕКа утворювалася більшість

18 лютого відбудеться матч 20-го туру чемпіонату України "Динамо" (Київ) – "Олімпік" (Донецьк). Матч розпочнеться на київському НСК "Олімпійський" о 17.00. Наживо його покаже телеканал "2+2". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-