Тренер АЕКа: У нас є певні проблеми з інформацією про гру

Тренер АЕКа: У нас є певні проблеми з інформацією про гру "Динамо"

Укрінформ
Головний тренер грецького футбольного клубу АЕК Маноло Хіменес поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з київським "Динамо".

"Ми беремо участь у трьох турнірах, де поступово наближаємося до вирішальних матчів. АЕК намагається тиснути на своїх суперників не лише у стартові 20-25 хвилин, але і протягом усього матчу. Ігри бувають різними, проте, сподіваюся, в поєдинку з "Динамо" мої хлопці покажуть себе з найкращого боку.

Кияни - складний опонент, з великою історією. Нам буде дуже непросто. Так, вони два місяці не проводили офіційних матчів, але для українців це звична ситуація. Думаю, у них все давно розраховано. Тренери "Динамо" мали можливість добре вивчити мою команду, а ось у нас з інформацією про гру киян виникли певні проблеми", - цитує Хіменеса zbirna.com

Читайте також: Сидорчук про матч АЕК – "Динамо": Ключовими стануть перші 20 хвилин

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і грецьким АЕКом відбудеться 15 лютого. Учора динамівці провели тренування на Олімпійському стадіоні Афін, де сьогодні о 22.05 розпочнеться гра.

Фото: aekfc.gr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-