Медіахолдинг Ахметова не транслюватиме футбольний ЧС-2018 з Росії

Медіахолдинг Ахметова не транслюватиме футбольний ЧС-2018 з Росії

Укрінформ
"Медіа Група Україна" відмовилася від трансляції Чемпіонату світу з футболу-2018, який проходитиме в Росії з 14 червня по 15 липня.

Таке рішення пов’язане з тим, що "Медіа Група Україна" вважає для себе неприйнятним трансляцію ЧС-2018 з футболу через статус РФ як країни-агресора. Про це йдеться у відповіді компанії на інформаційний запит сайту "Футбол 24"

"Канали "Медіа Групи Україна" приділяють велике значення футбольним трансляціям і надають глядачам можливість дивитися світові, європейські та вітчизняні чемпіонати. НСТУ, маючи права, не транслюватиме ЧС-2018, заявив Аласанія. Але ми прийняли складне рішення і відмовилися від трансляції ЧС-2018, тому що вважаємо для себе неприйнятним трансляцію ЧС-2018 через статус РФ як країни-агресора. Спорт має об'єднувати людей, а не ставати ще однією причиною для болю і розбрату", - говориться у відповіді.

У медіахолдингу президента ФК "Шахтар" Ріната Ахметова вважають, що трансляція ЧС-2018 буде суперечити "морально-етичним нормам" і може призвести до порушення чинного законодавства України.

Читайте також: "UA:Перший" відмовляється від показу ЧС-2018 з футболу, навіть маючи права на трансляцію

Нагадаємо, "Медіа Група Україна" подала в суд на Національну суспільну телерадіокомпанія України (НСТУ) через відмову анулювати договір на трансляцію ЧС-2018. Вчора повідомлялося, що НСТУ веде перемовини з двома комерційними мовниками щодо продажу субліцензійних прав на трансляцію Чемпіонату світу з футболу 2018 року в Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-