Морозюк: У АЕКа перевага - у них зараз розпал чемпіонату

Морозюк: У АЕКа перевага - у них зараз розпал чемпіонату

Відео
Укрінформ
Півзахисник і віце-капітан київського футбольного клубу "Динамо" Микола Морозюк поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з грецьким АЕКом.

"Ми готуємося до цієї гри дуже серйозно і знаємо, що це за суперник. Подивилися чимало їхніх ігор, знаємо, що непросто грати при такій підтримці, як тут, в Афінах. Бачили, що АЕК - організована і досить жорстка команда, але у нас є свої завдання, і ми приїхали за позитивним результатом, так що маємо бути готові до всього.

Ми зробили великий обсяг роботи на зборах, зіграли багато спарингів. Сподіваюся, до матчу з АЕКом готові на всі 100%. Упевнений, буде важко, але ми маємо зробити максимум, а може, зробити і неможливе, щоб битися на рівних. У суперника є певна перевага, оскільки у них зараз розпал чемпіонату, вони грають багато офіційних матчів. Ми нічого не можемо змінити, так що все будемо доводити на футбольному полі", - цитує Морозюка офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Хацкевич: Хоч як би закінчився перший поєдинок, все вирішуватиметься в Києві

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА "Динамо" проти грецького АЕКа відбудеться сьогодні, 15 лютого, о 22.05. За день до матчу динамівці провели тренування на Олімпійському стадіоні Афін, де відбудеться гра.

Відео тренування:

Матч у відповідь відбудеться 22 лютого в Києві. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-