Хацкевич: Хоч як би закінчився перший поєдинок, все вирішуватиметься в Києві

Хацкевич: Хоч як би закінчився перший поєдинок, все вирішуватиметься в Києві

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» лише завтра остаточно визначиться з основним складом. 

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич підкреслив, що незалежно від результату завтрашньої зустрічі Ліги Європи проти АЕКа, в протистоянні з грецькою командою все вирішить повторний поєдинок. Про це повідомляє Sport Arena.

«Є невизначеність щодо кількох позицій. Але це в тих позиціях, де є по дві людини на місце. Завтра приймемо рішення. Стосовно воротарів також порадимося завтра.  

Матчі плей-офф в Лізі Європи складаються з двох ігор. Хоч як би закінчився перший поєдинок, все вирішуватиметься в Києві.

АЕК - дуже організована команда, футболісти грають один за одного. Є хороші виконавці в атаці. На цьому наголошували. Те, що бачили, і те, що показали хлопцям - те вони повинні протиставити супернику на полі.

Читайте також: АЕК – «Динамо»: Коли клас переважає проблеми

У нас були матчі, коли ми грали нерівно. Коли виходив або перший, або другий тайм. Робили на цьому акцент, коли підбивали підсумки першої частини сезону. Сподіваюся, що з кожною наступною грою будемо діяти більш стабільніше. Це покажуть вже офіційні матчі», - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, поєдинок АЕК – «Динамо» відбудеться завтра, 15 лютого, в Афінах. Для «біло-синіх» це перший офіційний матч в новому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-