Дембеле відтепер матиме й особистого кухаря в

Дембеле відтепер матиме й особистого кухаря в "Барселоні" - ЗМІ

Укрінформ
Каталонський футбольний клуб "Барселона" призначив вінгеру Усману Дембеле особистого кухаря для збалансованого харчування.

Такий запобіжний захід каталонці зробили, щоб виключити можливість вживання Усманом їжі із закладів швидкого харчування. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Mundo Deportivo. 

Справа в тому, що до Дембеле часто приходить багато друзів і це, на думку керівництва клубу, збільшує ймовірність прийому шкідливої ​​їжі. Клубний кухар готуватиме французькому футболісту страви з першокласних продуктів за тими ж стандартами, за якими працює кухня і на базі "Барселони", де гравці можуть залишитися перекусити за власним бажанням поза розкладом.

Клуб намагається максимально полегшити життя футболісту. Крім кухаря, у Дембеле вже є власний охоронець, а додому до нього регулярно приходять лікарі й фізіотерапевти. Саме житло футболіста сучасно і обладнано за технологією "розумний дім".

Читайте також: "Барселона" офіційно представила Дембеле своїм гравцем

Нагадаємо, Усман Дембеле перейшов до "Барселони" влітку з дортмундської "Боруссії" за 105 млн євро (+40 млн євро в якості бонусів). З того часу він зіграв лише 9 матчів у всіх турнірах. Решту часу французький футболіст лікувався від травм. Першу травму він отримав у вересні і відновлювався до січня. Після двох зустрічей у 2018 році, футболіст знову отримав пошкодження. Після одужання, Дембеле вийшов на поле у грі з "Хетафе" (0:0) і відіграв 27 хвилин у другому таймі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-