Тренерський штаб збірної підбив підсумки виступів саночниць на Іграх-2018

Тренерський штаб збірної підбив підсумки виступів саночниць на Іграх-2018

Олімпіада-2018
Укрінформ
Сьогодні на XXIII Олімпійських іграх в Пхьончхані розіграли комплект нагород в одномісних санях серед жінок. Україки Олена Шхумова та Олена Стецьків не зуміли потрапити до Топ-20.

Виступ дівчат прокоментував тренерський штаб у складі Тараса Гарцули і Олега Жеребецького, повідомляє прес-служба НОК України. 

"Для мене, як тренера, залишається великою загадкою, чому Стецьків не змогла проїхати на Олімпійських іграх без помилок. Увесь сезон вона була стабільною. Вчора Олена скаржилася, що сани були некерованими, але і для неї, і для Шхумової інвентар готувався однаково", - зазначив Тарас Гарцула.

Він залишився задоволеним спробами Олени Шхумової, яка показала свій найкращий результат у сезоні. "По сезону Олена їде швидше, але психологічно їй важко витримати кількість спусків. Тут, у Пхьончхані, вона зібралась, зуміла себе настроїти і показала хорошу їзду", - додав наставник.

Читайте також: Підсумки четвертого дня зимових Ігор у Пхьончхані

У свою чергу Олег Жеребецький відзначив, що не зважаючи на непотрапляння до Топ-20,  тренерський штаб не вважає виступ дівчат невдалим.

Завтра стане відомий склад української команди на санну естафету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-