Наставник

Наставник "Динамо": Захисник Самбрано ще далекий від оптимальної форми

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про деякі кадрові питання, а також про адаптацію новачків на тренувальних зборах.

"Бойко з'явився тільки вчора і провів одну гру. Поки не знаємо його загальний фізичний стан. Одну гру можна провести і на емоціях. Протягом цих 3-4 днів ми дивитимемося, в якому стані знаходиться футболіст.

Самбрано ще далекий від оптимальної форми. За цей тиждень йому буде важко підготуватися так, щоб претендувати на місце в основному складі.

Вербич провів збори добре. Після першого тижня зборів, він сказав, що не звик працювати в такому дворазовому режимі. Він з тих футболістів, яким достатньо тижня, щоб привести себе до хорошого стану. Вербич приїхав уже підготовленим.

Ротань у своєму віці вражає обсягом роботи і професіоналізмом, з яким він підходить і до свого стану, і до свого здоров'я, до харчування. Не дивно, що в цьому віці він дуже добре виглядає.

Хльобас проявив свої бомбардирські якості на цих двох зборах, додав у тактичному плані. Період часу, який він провів у Білорусі пішов йому на користь. Він залишається з нами точно до літа, все залежить тільки від нього", - сказав Хацкевич в інтерв’ю клубним журналістам.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Динамо" дозаявило чотирьох футболістів

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що 15 лютого в 1/16 фіналу Ліги Європи "Динамо" зіграє з грецьким АЕКом. Матч у відповідь відбудеться 22 лютого у Києві.

Фото: К. Самбрано/readfootball

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-