Денис Бойко: Намагатимуся виправдати довіру

Денис Бойко: Намагатимуся виправдати довіру "Динамо"

Відео
Укрінформ
Голкіпер київського футбольного клубу "Динамо" Денис Бойко прокоментував своє повернення до киян з турецького "Бешикташа".

"Емоції від повернення до "Динамо" тільки позитивні. Все супер. Ціную те, що саме так склалася доля - я отримав те, що мені дійсно необхідно і важливо. Вдячний керівництву "Динамо" і тренерам, що в ситуації, що склалася, вони звернули увагу на мене і дали мені шанс. Намагатимуся виправдати їхню довіру.

Що стосується умов, на яких я перейшов до "Динамо", то поки це тільки оренда. Тут більше питання до "Бешикташа", якому я належу - після закінчення терміну оренди мій контракт з турецьким клубом діятиме ще два роки. Але я думаю, що якщо "Динамо" і я будемо зацікавлені в продовженні співпраці, то питання домовленості з "Бешикташем" не стане проблемою.

Що стосується моєї участі в спарингу із "Сарпсборгом", то, звичайно, важко грати після тривалої паузи. Не скажу, що я нервував, але коли ти довго не граєш, не знаходишся в ігровому тонусі, тобі просто важко. Проте, для мене було важливо вийти на поле. Знав, що гратиму, так що налаштовувався на цей матч. Головне у таких моментах - не перегоріти. Хотілося проявити себе якнайкраще. Думаю, зіграв непогано як для першого матчу після такої тривалої перерви", - цитує Бойка dynamo.kiev.ua

Читайте також: Футбол: "Динамо" програло третій команді Норвегії в останньому матчі іспанського збору

Відео інтерв’ю динамівців після матчу із "Сарпсборгом":

Нагадаємо, Денис Бойко виступатиме за "Динамо" до кінця сезону на правах оренди. Вчора Бойко прибув до розташування "Динамо" на зборі в іспанській Марбельї і в цей же день взяв участь у контрольному матчі проти норвезького "Сарпсборга" (0:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-