Велепец: Віта Семеренко з нулем могла б поборотися за подіум

Велепец: Віта Семеренко з нулем могла б поборотися за подіум

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної списує невдачу на вітер на стрільбищі. 

Тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепец прокоментував результати спринту на Олімпіаді-2018. Про це він розповів в інтерв'ю для «UA:Перший».

«Мені шкода, що Валя і Настя потрапили в погані умови на стрільбі, через що промахнулися. У Валі один промах вправо, один промах вліво, тому що вітер закрутився. Результатом ми не задоволені. Віта з нулем могла б поборотися за подіум, але поки як є.

Дівчата поставили перед собою великі завдання. Вони виграли в Сочі естафету, підійшли і зараз в нормальному стані до Олімпіади, тому зрозуміло, що Валя і Віта хотіли більше за інших продемонструвати результат. Для Насті і Іри це перша Олімпіада, у них час ще є. У персьюті треба поборотися і показати щось більше.

Ми говорили з сервісом, з лижами проблем не було. Тому коли побачу повністю аналіз, поговорю з дівчатами, зможу сказати щось більше.

Читайте також: Віта Семеренко: Сьогодні я впоралася на "трійку", але це лише початок Ігор

Погода була вітряна, але це Олімпіада, всі в однакових умовах. Хто з дівчат зробив правильну поправку, хтось ні, нам сьогодні не пощастило. Вечірньої пори також це грає роль. Потрібно виходити на старт і показувати максимум. Нам сьогодні це не вдалося зробити», - сказав Велепец.

Нагадаємо, сьогодні з українок сильний спринт провела лише Віта Семеренко. У неї один промах і 14-е місце. Віта програла чемпіонці 54.5, але вона здатна поборотися за медалі у гонці переслідування. Інші українки виступили невдало: на 46-у місці Валя Семеренко (3 промахи), 55-а Анастасія Меркушина (3 промахи), лише 73-я Ірина Варвинець (5 промахів). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-