Біля Київської облдержадміністрації підняли державний та олімпійський прапори

Біля Київської облдержадміністрації підняли державний та олімпійський прапори

Фото
Укрінформ
Це традиція з метою розвитку олімпійського руху в Україні та популяризації здорового способу життя. 

У Києві, на площі Лесі Українки сьогодні, 9 лютого, відбулася церемонія підняття державного стяга України та прапора Національного олімпійського комітету на честь відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських ігор. Про це повідомляє сайт НОК України.

Честь підняти державний прапор України надали голові Київської обласної державної адміністрації Олександру Горгану, а прапор НОК урочисто винесли учасники Олімпійських ігор з Київської області. Це борець вільного стилю та срібний призер Олімпійських ігор Валерій Андрійцев, борець греко-римського стилю та бронзовий призер Олімпійських ігор Андрій Калашников, веслувальниця та бронзова призерка Олімпійських ігор Тетяна Семикіна, гандболістка, бронзова призерка Олімпійських ігор Олена Яценко, чемпіонка України з ковзанярського спорту і учасниця Олімпійських ігор в Солт-Лейк-Сіті Олена Мягких.

Читайте також: У Пхьончхані запалав вогонь ХХІІІ зимових Олімпійських ігор

Біля Київської ОДА підняли державний та олімпійський прапори/ Фото Павла Багмута

У акції брали участь відомі спортсмени з Київщини та їхні тренери, представники федерацій, керівники комунальних закладів та спортивних організацій. Зокрема, серед гостей були титуловані спортсмени – дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор з вітрильного спорту, головний спеціаліст управління Олімпійського руху НОК України Олена Пахольчик, чемпіонка Юнацьких Олімпійських ігор з легкої атлетики Катерина Дерун й іменитий боксер, координатор боксу Київщини Володимир Матвійчук. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-