Бринзак: Підгрушна вже закінчує кар'єру, Семеренко - під питанням

Бринзак: Підгрушна вже закінчує кар'єру, Семеренко - під питанням

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак напередодні біатлонних стартів Олімпіади-2018 поділився очікуваннями від виступів лідерів збірної України.

Біатлон є головною медальною надією збірної України на Іграх у Пхьончхані, але Володимир Бринзак відмовився давати прогнози на виступ української команди.

"Ми ніколи нічого не прогнозуємо. Біатлон - такий вид спорту, в якому все важливо: яка погода, який стартовий номер, як лижі підведені й як вітер дме. Прогнозувати немає сенсу. Краще робити свою справу і сподіватися на те, що зірки зійдуться, і наші спортсмени зможуть себе проявити.

У Сергія Семенова є проблеми зі здоров'ям. Влітку організм дав збій - все ніяк не може зібратися. Спортсмен проходить всі обстеження, але не здатний працювати на максимумі. Не знаю, як ми будемо далі. Зараз він не в кращому стані. Але на Олімпіаду він їде. У нас більше немає спортсменів такого рівня. Тренери робитимуть все можливе, щоб хоча б естафету він міг пройти на максимумі.

Підгрушна вже закінчує кар'єру. Сестри Семеренко теж можуть завершити спортивну кар'єру - все залежитиме від здоров'я і результатів на Олімпіаді. Віта не хоче продовжувати виступати на змаганнях, Валя ще думає", - цитує Бринзака Sport Arena

Читайте також: Пхьончхан: українська біатлоністка Джима пропустить спринтерську гонку

Нагадаємо, жіночий спринт стане першим біатлонним стартом на Олімпіаді-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея). Гонка розпочнеться 10 лютого о 13.15 за київським часом (20.15 за місцевим часом). Від України на старт вийдуть сестри Валентина і Віта Семеренко, Ірина Варвинець  і Анастасія Меркушина.

Фото: xsport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-