Парубій бажає українським спортсменам перемог на зимовій Олімпіаді

Парубій бажає українським спортсменам перемог на зимовій Олімпіаді

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій побажав українській збірній перемоги на XXIII зимових Олімпійських іграх та вибороти якнайбільше медалей. 

Про це він заявив, відкриваючи ранкове пленарне засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Сьогодні відкривається 23-тя зимова Олімпіада - це сьома за рахунком зимова Олімпіада, в якій бере участь українська збірна після проголошення незалежності України. 33 наших атлети будуть змагатись у десяти видах спорту. Від імені Верховної Ради бажаю нашим спортсменам перемоги і щоб частіше звучав гімн України під час вручення медалей. Україна означає перемога", - наголосив спікер 

Читайте також: У Пхьончхані розпочалася церемонія відкриття зимової Олімпіади-2018

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого на 35-тисячному стадіоні південнокорейського міста Пхьончхан розпочнеться урочиста церемонія відкриття XXIII зимових Олімпійських ігор. У Пхьончхані розіграють 102 медалі у 15-ти видах спорту. Усього виступлять 92 країни-учасниці. 

Україну представлятимуть 33 атлети у 9-ти з 15-ти видів спорту: у біатлоні (11), фігурному катанні (4), санному спорті (6), фрістайлі (3), лижних гонках (4), гірськолижному спорті (2), сноубордингу (1), скелетоні (1) і лижному двоборстві (1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-