Фристайлістка Тетяна Петрова: Віддам всі сили, щоб на наступному етапі Ігор виступити якнайкраще

Фристайлістка Тетяна Петрова: Віддам всі сили, щоб на наступному етапі Ігор виступити якнайкраще

Укрінформ
Сьогодні першою з представників України у змагання ХХІІІ зимових Олімпійських іграх в південнокорейському Пхьончхані вступила фристайлістка Тетяна Петрова. За підсумками першої кваліфікації вона посіла 29-те місце і має шанс поборотися за вихід до фінальної частини змагань.

Після свого дебютного старту на Іграх Тетяна призналася, що дуже хвилювалася, і пообіцяла на наступному етапі виступити якнайкраще, повідомляє прес-служба НОК України.

"Звичайно, засмучена, що не вдалося потрапити одразу до фіналу. Завжди хочеться показувати кращі результати. Ми з тренером пройшли непростий шлях, щоб потрапити на Олімпійські ігри. Для мене велике досягнення, що я тут, приємно бути першою українкою в могулі на Олімпійських іграх. Сьогодні дійсно було важко впоратися з хвилюванням й психологічно вистояти. Траса чудова, але була хмарність, на деяких ділянках небо "зливалося" з землею. Непросто було орієнтуватися. У неділю віддам всі сили, аби виступити якнайкраще", - сказала Петрова.

Читайте також: Пхьончхан-2018: могулістка Петрова посіла 29 місце у першій олімпійській кваліфікації

Наступний етап жіночих змагань у могулі відбудеться у неділю, 11 лютого. Цього ж дня спортсменки розіграють і комплекти нагород.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-