У Києві презентували олімпійський факел зимових Ігор-2018

У Києві презентували олімпійський факел зимових Ігор-2018

Фото
Укрінформ
Напередодні старту ХХІІІ зимових Олімпійських ігор у Києві відбулася презентація-відкриття експозиції олімпійського факелу Ігор-2018.

В урочистому заході взяли участь віце-президент Національного олімпійського комітету України Равіль Сафіуллін, генеральний директор готелю Прем'єр-Палац Максим Бондарук, керівник Департаменту Олімпійських видів спорту Міністерства молоді і спорту України Роман Вірастюк та український стронгмен, факелоносець Ігор-2018 Василь Вірастюк. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Шанувальники спорту матимуть можливість доторкнутися до одного з головних символів Олімпійських ігор.  Експозиція у київському готелі Прем’єр-Палац триватиме до 28 лютого.

"Хочу закликати українських вболівальників вірити, підтримувати і вболівати за наших спортсменів на Іграх-2018, а олімпійцям - спортивної вдачі і успіхів в Пхьончхані", - сказав під час заходу Равіль Сафіуллін.

Нагадаємо, урочиста церемонія відкриття зимової Олімпіади розпочнеться сьогодні, 9 лютого, о 13.00 за київським часом. Пряма трансляція буде доступна на телеканалі "UA: Перший". 

Читайте також: Сергій Бубка: Кожного разу з гордістю несу олімпійський вогонь

Олімпійські ігри-2018 триватимуть у Пхьончхані (Республіка Корея) до 25 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-