Футбол: Мохамед Салах не шкодує про вибір

Футбол: Мохамед Салах не шкодує про вибір "Ліверпуля"

Укрінформ
Форвард англійського футбольного клубу "Ліверпуль" єгиптянин Мохамед Салах прокоментував свій перехід до клубу.

"Був інтерес з боку інших клубів, але я з поваги не стану називати їх. Я вирішив перейти сюди і не шкодую про цей вибір. Це великий клуб, тут фантастичні гравці, дивовижна команда. Я хотів повернутися в Англію, тому що мені дуже сподобалася Прем'єр-ліга. Повернення сюди було постійно в моїй голові. Коли з'явилася можливість перейти до "Ліверпуля", то був дуже радий цьому.

У "Челсі" не вийшло, тому що мало грав. Я був там рік, а грав лише у перші шість місяців. У другій половині року мене не використовували. Потім відправився до "Фіорентини" і забивав м’ячі. Далі була "Рома" і там грав дуже добре. Тепер повернувся до Англії.

Я забивав скрізь, де грав. Але в цьому році виходить забивати ще більше. Але я цьому не здивований. Зараз в моїй кар'єрі кращий момент. Хочу допомагати команді вигравати титули або ж бути на хорошій позиції в чемпіонаті", - цитує Салаха Sport Arena

Читайте також: Форвард "Тоттенгема" Кейн визнаний в Англії кращим футболістом 2017 року

Нагадаємо, Салах перейшов до "Ліверпуля" влітку минулого року за 42 млн євро з "Роми". Єгиптянин зараз йде в числі кращих бомбардирів Прем'єр-ліги, змагаючись за звання кращого з Гаррі Кейном з "Тоттенгема". У поточному сезоні Прем'єр-ліги Салах забив 21 м’яч, Кейн - 22.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-