Марта Костюк: Я навіть не мріяла, що так швидко потраплю до збірної України

Марта Костюк: Я навіть не мріяла, що так швидко потраплю до збірної України

Укрінформ
15-річна українська тенісистка Марта Костюк розповіла про майбутній дебют у складі національної збірної України в матчі проти Австралії.

Киянка заявила, що дуже хоче принести перемогу своїй країні, повідомляє Тенісний портал України. 

"Я навіть не мріяла, що потраплю до складу збірної України і зіграю в Кубку Федерації так швидко. Цікаво буде виступити на трав'яному покритті. Звичайно, я відчуваю невеликий тиск, бо гратиму за свою країну. Хотілося б виграти, виграти для України", - підкреслила Марта.

На минулому Australian Open українка стала наймолодшою тенісисткою, яка дійшла до третього кола у Мельбурні з 1996 року, коли до чвертьфіналу пробилася швейцарка Мартіна Гінгіс.

"Це чудово, що люди порівнюють мене з такою великою тенісисткою, як Мартіна Гінгіс, але я б хотіла просто бути собою. Я не очікувала, що зможу так високо піднятися в рейтингу. Читаю, що про мене пишуть, мені це подобається, але особливо на цю тему я не замислююся", - сказала Костюк.

Читайте також: Теніс: Костюк, Лопатецька і сестри Кіченок готуються до Кубка Федерації

Нагадаємо, поєдинок першого кола Другої Світової групи Кубка Федерації між тенісистками Австралії та України пройде 10-11 лютого у Канберрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-