Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" не показав належного рівня у матчі проти АІКа

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека вважає, що команда не мала амбіцій у сьогоднішньому спарингу зі шведським АІКом і вона не показала належного рівня.

"Сьогодні я не задоволений нічим, крім результату. На відміну від попередніх матчів, де ми дійсно добре себе проявили, футболісти не показали належного рівня. Було мало бажання. У такому випадку може задовольнити тільки рахунок. З подібною поведінкою і віддачею перемагати важче. У хлопців не було амбіцій, і це ускладнило гру.

Чи важлива самовіддача у контрольних зустрічах? Завжди хочу перемог. Навіть якщо ми не виграємо, але футболісти належним чином поводяться на полі і серйозно викладаються, я - перший, хто скаже, що відпрацювали відмінно. Але коли немає віддачі, не чекайте, що я когось привітаю. Сьогодні я дуже розчарований командою", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" обіграли вранці 7 лютого шведський клуб АІК (2:0) у заключному контрольному матчі другого зимового тренувального збору в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Читайте також: Степаненко: "Шахтар" міг забити ще 3-4 м’ячі АІКу

У попередніх зустрічах збору українська команда поступилася данському "Копенгагену" (1:2) та китайському клубу "Цзянсу Сунін" (0:1) і вирвала перемогу у чеської "Славії" (3:2). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-