Степаненко:

Степаненко: "Шахтар" міг забити ще 3-4 м’ячі АІКу

Фото
Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко поділився враженнями від сьогоднішньої перемоги у товариському матчі проти АІКа.

"Ми перемогли, не пропустили і могли забити ще три-чотири м'ячі, тому результатом я задоволений. У той же час у наших воріт був всього один момент - навіть вдесятьох ми ні в чому не поступалися супернику. Що стосується гри і самовіддачі, то особисто я сьогодні виклався повністю попри незвично ранній початок матчу, набігався по жарі.

Якщо підводити підсумки міжсезоння, то підготовкою задоволений. У Дубаї відбулося чотири спаринги: так, не вистачало реалізації, але це збори. Сподіваємося підійти в гарній формі до чемпіонату і Ліги чемпіонів", - цитує Степаненка офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" обіграли вранці 7 лютого шведський клуб АІК (2:0) у заключному контрольному матчі другого зимового тренувального збору в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Читайте також: Футбол: "Шахтар" переміг шведський АІК на зборі в ОАЕ

У попередніх зустрічах збору українська команда поступилася данському "Копенгагену" (1:2) та китайському клубу "Цзянсу Сунін" (0:1) і вирвала перемогу у чеської "Славії" (3:2). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-