"Верес" отримав дозвіл на реконструкцію стадіону "Авангард" у Рівному

Укрінформ
Керівництво міста Рівне та футбольний клуб "Верес" отримали дозвіл на реконструкцію стадіону "Авангард" і готові розпочати будівельні роботи.

За інформацією Sport Arena, на реконструкцію рівненського стадіону незабаром буде виділено 20 млн гривень.  

Міська влада отримала письмовий дозвіл Департаменту міського будівництва, архітектури та облаштування територій Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розпочати реконструкцію "Авангарду". Дозвіл було видано, незважаючи на відсутність 700 паркувальних місць для автомобілів біля арени, що раніше називалося головною перешкодою на шляху до затвердження проекту. Міська влада має збільшити кількість паркомісць у районах, прилеглих до "Авангарду".

Відразу після отримання дозволу на будівництво стадіону міський голова Володимир Хомко оголосив про скликання позачергової сесії міськради Рівного. Депутати зберуться завтра, 7 лютого, щоб виділити гроші для старту реконструкції стадіону. Перший транш будівництва складе 20 млн гривень.

Замовником реконструкції "Авангарду" виступає Управління капітального будівництва Рівненського міськвиконкому, але по факту господарем нової арени має стати ФК "Верес", який у відсутності стадіону проводить домашні матчі у Львові. Проект стадіону презентували у квітні 2017 року, загальна місткість має скласти 13 466 місць.

Читайте також: Футбол: на перегляд до "Вереса" приїхали два бразильці та іранець

Нагадаємо, "Верес" у 2017 році вийшов у Прем'єр-лігу, не маючи стадіону, який відповідає нормам УПЛ. Домашні матчі нинішнього чемпіонату і Кубка України рівненський клуб проводить у Львові на "Арені Львів".

Фото: rivne.glo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-