Ла Ліга може покарати Піке за невинний жест на адресу уболівальників

Ла Ліга може покарати Піке за невинний жест на адресу уболівальників "Еспаньйола"

Укрінформ
Захисник каталонського футбольного клубу "Барселона" Жерар Піке ризикує отримати дискваліфікацію до трьох матчів за невинний жест на адресу уболівальників суперника.

В кінці недавнього поєдинку з "Еспаньйолом" 31-річний лідер "Барселони" забив м’яч і зрівняв рахунок, а під час святкування приклав палець до губ, закликаючи уболівальників суперника до тиші. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Marca. 

Ла Ліга розгляне цей епізод, а на Піке може чекати дискваліфікація терміном до трьох матчів. Втім, це ні на що не вплине, оскільки через травму захисник може пропустити близько місяця.

Зазначимо, що останнім часом між двома барселонськими клубами спостерігається загострення відносин. Фани "Еспаньйола" дозволяли собі ображати Піке і його дружину Шакіру, а сам Жерар і його партнер по команді Серхіо Бускетс зневажливо відгукувалися про суперника після недавнього успіху в Кубку Іспанії.

Читайте також: Ла Ліга: «Барселона» втратила очки в дербі

Крім того, в останній зустрічі опонентів виник скандал на грунті расизму, коли гравця "Еспаньола" Серхіо Гарсія нібито образив захисник "Барселони" Самуель Юмтіті.

Фото: Marca

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-