Ліга націй УЄФА: суперник збірної України домовився про спаринг з Польщею

Ліга націй УЄФА: суперник збірної України домовився про спаринг з Польщею

Укрінформ
Збірна Чехії з футболу, яка виступає в одній групі Ліги націй УЄФА із командою України, майже сформувала календар ігор на 2018 рік.  

Футбольна асоціація Чехії та Польський футбольний союз офіційно домовилися про проведення товариського матчу між національними збірними цих країн 15 листопада. Місце проведення спарингу буде визначено пізніше, повідомляє офіційний сайт Футбольної асоціації Чехії.

Головний тренер збірної Чехії Карел Яролім підкреслив, що для його підопічних гра з командою, в якій є така зірка, як Роберт Левандовський, стане найсерйознішим викликом.

"Це дуже сильна команда, про що свідчать виступ поляків на чемпіонаті Європи-2016, вихід до фінальної частини чемпіонату світу-2018 та дев'яте місце в рейтингу Ліги націй УЄФА. Я з нетерпінням чекаю цікавого протистояння, яке, напевно, викличе інтерес у шанувальників футболу обох країн", - сказав Яролім.

Таким чином, восени в календарі збірної Чехії залишилося тільки одне вікно - 9-11 вересня. Пошуки спаринг-партнера для чехів на цю дату тривають.

Читайте також: Ліга Націй УЄФА: Україна зіграє зі Словаччиною та Чехією

Нагадаємо, що у березні підопічні Карела Яроліма візьмуть участь у розіграші Кубка Китаю. 22 березня у півфіналі чеська команда зіграє з Уругваєм, а Китай зійдеться зі США. Фінал і матч за третє місце заплановані на 26 березня.

Перший поєдинок між Україною і Чехією в Лізі націй відбудеться 6 вересня у Празі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-