"Олімпік" переглядає французьких футболістів Гассама і Діарра

Фото
Укрінформ
На перегляді в донецькому футбольному клубі "Олімпік" перебувають французький центрбек Абубакар Гассама та його співвітчизник Шейк Діарра.

За інформацією Sport Arena, обидва футболісти на даний момент працюють з командою на другому тренувальному зборі в Туреччині. 

24-річний форвард Діарра останнім часом грав за молдавську "Дачію", в складі якої забив 9 м’ячів у 19 матчах минулого сезону місцевого чемпіонату. Раніше він також виступав за румунські "Оцелул" і "Петролул", а на батьківщині захищав кольори "Діжона".

23-річний Гассама є вихованцем "Ренна", але за головну команду клубу ніколи не грав. Останнім місцем його роботи був представник другої ліги Румунії "Дунаря Калараші". Також в своїй кар'єрі француз виступав за аматорський бельгійський клуб "Расинг Мехелен".

Абубакар Гассама
Абубакар Гассама

Нагадаємо, що на перегляді в "Олімпіку" залишаються нігерієць Абдул і бразилець Джонатан, які працювали з командою і на першому зборі.

Читайте також: "Олімпік" і "Слован" домовилися про перехід Мохи - ЗМІ

"Олімпік" на другому зборі в Туреччині

На другому зборі в Туреччині команді Романа Санжара належить зіграти ще три спаринги. Сьогодні "Олімпік" проведе спаринг з чеським "Баніком" (початок матчу о 14.30), 9 лютого – з казахстанським "Кайсаром", 13 лютого - з угорським "Пакші".

Фото: Ш. Діарра/olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-