Усик про бій з Гассієвим: Це не буде політикою, це буде боксом

Усик про бій з Гассієвим: Це не буде політикою, це буде боксом

Укрінформ
Чемпіон світу за версіями WBO і WBC український боксер Олександр Усик не відмовиться від фінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) з росіянином Муратом Гассієвим, якщо поєдинок перенесуть до Росії.

"Мені без різниці, де вигравати. Напевно, це не зовсім чесно і об'єктивно, але як Бог дасть, так і буде. Для мене не має значення, куди їхати, всюди буду кістьми лягати, але робити свою улюблену справу. Давайте поки почекаємо, нехай оголосять, де це буде відбуватися, а коли ми дізнаємося точну дату бою, тоді і будемо планувати свій тренувальний графік.

Зрозуміло, що будуть розгойдувати, однозначно будуть це робити, і від цього нікуди не втечеш, але я зміню це. Це не буде політикою, це буде боксом. Мені не потрібна політика, тому що в ній занадто багато бруду, яка мене не влаштовує. Мене влаштовує спорт - бокс", - цитує Усика 112.ua

Нагадаємо, тиждень тому Усик переміг латвійця Майріса Брієдіса у важкому поєдинку за очками і вийшов у фінал WBSS, де зустрінеться з чемпіоном світу у першій важкій вазі за версією IBF Муратом Гассієвим. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, отримає чек на 4 мільйони доларів і трофей імені Мухаммеда Алі.

Читайте також: Промоутер Гассієва: Мурат нокаутує Усика у фіналі WBSS

Бій запланований на 11 травня в Джидді (Саудівська Аравія), але генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що докладе зусиль, аби бій Усик - Гассієв пройшов у Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-