Лікар

Лікар "Динамо": Сьогодні Мбокані пройде контрольний тест "йо-йо"

Укрінформ
Старший лікар київського футбольного клубу "Динамо" Леонід Миронов розповів про стан здоров’я 32-річного форварда Мбокані, який приєднався до команди на другому зборі в Іспанії.

"З огляду на те, що Мбокані лікувався протягом двох місяців, звичайно, приїхав він в розбалансованому функціональному стані. Але якщо брати до уваги його фізіологічні дані, можна сказати, що багато часу для того, щоб набрати форму, йому не потрібно. У понеділок він вже працював, і його бігова робота показала, що він ще має дуже хороший кінетичний резерв. Тренери з фізпідготовки повинні швидко підвести Дьемерсі в загальну групу, незважаючи на його вік і перенесену травму.

У вівторок у нього буде контрольне тестування, так званий тест "йо-йо", який покаже, на якому рівні його витривалість. Після цього рекомендуватимемо тренерському штабу план роботи, щоб конголезець максимально швидко увійшов в загальну групу", - сказав Миронов прес-службі ФК "Динамо".

Читайте також: Футбол: Мбокані тренувався з "Динамо" на зборі в Іспанії

Нагадаємо, другий тренувальний збір "Динамо" триватиме до 13 лютого. 14 лютого прямо з Іспанії київська команда перебереться до Афін, де проведе перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти місцевого АЕКа.

18 лютого відбудеться перший домашній матч 2018 року - в рамках 20-го туру чемпіонату України підопічні Олександра Хацкевича гратимуть на НСК "Олімпійський" проти донецького "Олімпіка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-