"Зорю" може поповнити екс-футболіст "Манчестер Сіті"

Укрінформ
Колишній гравець англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" французький форвард Давид Фаупала прибув до Запоріжжя для проходження медичного обстеження і підписання контракту з луганською "Зорею".

У разі успішного проходження медичного огляду, Фаупала завтра стане повноправним гравцем луганської команди, повідомляє прес-служба ФК "Зоря".

Фаупала в 13 років потрапив в Академію "Ланса", де його і помітили представники "Манчестер Сіті". У 2015 році Давид переїхав до Англії і підписав контракт з "містянами" до 2018 року.

За основну команду "Манчестер Сіті" Фаупала провів 1 матч Кубка Англії в сезоні 2015/2016. Тоді "містяни" поступилися "Челсі" 1:5, а єдиний м'яч у ворота лондонців забив саме Фаупала.

Читайте також: "Зоря" продовжить перегляд новачків на другому тренувальному зборі в Туреччині

Однак закріпитися в основі він не зумів і грав за молодіжні команди "Манчестер Сіті". Потім в кар'єрі Фаупали була оренда в голландську "Бреду" (10 ігор, 2 голи) і англійський "Честерфілд" (14 поєдинків, 1 гол). Крім того, Давид викликався до юнацьких збірних Франції, за які зіграв 17 ігор і забив 4 м'ячі.

Відзначимо, що 11 лютого Фаупала відзначить свій 21-й день народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-