"Шахтар" проведе в Дубаї ще три дні

Фото
Укрінформ
Отримавши день відпочинку після інтенсивних тренувань і матчів Dubai Cup, футболісти донецького футбольного клубу "Шахтар" знов занурилися у робочий процес на другому тренувальному зборі в Дубаї (ОАЕ).

Вранці "гірники" провели півторагодинну сесію спочатку у фітнес-центрі, а потім - на газоні. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар".

Крім серії бігових вправ, на тренуванні реалізовували тактичні завдання головного тренера команди Паулу Фонсеки.

"Добре, що наставники надали вихідний і ми змогли трохи відпочити не тільки фізично, а й психологічно. Збори - це завжди складний період для будь-якого футболіста, але ми повинні пройти такий важливий етап підготовки. Думаю, команда вже практично готова до старту сезону. Залишилося провести два контрольні поєдинки. Тренерський штаб підкоригує деякі деталі, і до матчу з "Чорноморцем" будемо в хороших кондиціях", - прокоментував ранкове тренування півзахисник "Шахтаря" Марлос.

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" перемогли у суботу празьку "Славію" з рахунком 3:2  на другому зимовому тренувальному зборі в Об'єднаних Арабських Еміратах. Наступними суперниками підопічних Паулу Фонсеки, які змагаються за нагороди традиційного турніру Dubai International Cup, 7 лютого буде шведський АІК.

Читайте також: Футбол: "Шахтар" вирвав перемогу у "Славії" на зборі в ОАЕ

Після завершення збору в ОАЕ, 16 лютого "Шахтар" зіграє проти одеського "Чорноморця" в рамках 20-го туру чемпіонату України,  а 21 лютого проведе перший матч проти італіської "Роми" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-