Кабмін поки не отримав документи для визначення власника ФК

Кабмін поки не отримав документи для визначення власника ФК "Металіст"

Укрінформ
До Кабміну ще не надійшли документи від Державної виконавчої служби для визначення власника футбольного клубу "Металіст", конфіскованого торік у дохід держави за рішенням суду.

Про це Укрінформу повідомили у Секретаріаті Кабміну.

"Станом на 2 лютого 2018 року документи до Секретаріату Кабінету міністрів не надходили", - зазначили у відомстві.

У коментарі Укрінформу заступник директора департаменту ДВС Мін'юсту Олексій Воробйов 19 січня повідомив, що за підсумком наради у Міністерстві було вирішено "найближчим часом" звернутись у Кабінет міністрів з листом, щоб там визначили державний орган, який прийме футбольний клуб в управління.

Посадовець розповів, що державні виконавці вже описали все нерухоме та рухоме майно футбольного клубу, і наразі визначається експертна установа, яка проведе його оцінку. Тож коли Кабмін визначить майбутнього власника футбольного клубу, всі необхідні документи для передачі майна в управління вже будуть готові.

Читайте також: Виконавча служба попросить Кабмін обрати власника для ФК "Металіст"

У ДВС припускають, що футбольний клуб можуть передати в управління Фонду держмайна, Міністерства молоді та спорту чи Харківської обласної адміністрації.

Як повідомлялося, у жовтні 2017 року Господарський суд Харківської області конфіскував у власність держави ФК "Металіст", який з 2012 року належав олігарху Сергію Курченку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-