«Динамо» досі не заявило Ротаня, натомість в списку вже є Самбрано, Шабанов, Вербич і Хльобас

«Динамо» досі не заявило Ротаня, натомість в списку вже є Самбрано, Шабанов, Вербич і Хльобас

Укрінформ
Київське «Динамо» заявило на чемпіонат України і Кубок України захисників Карлоса Самбрано, Артема Шабанова, вінгера Беньяміна Вербича та нападника Дмитра Хльобаса.

Профілі гравців в списку заявлених футболістів на сезон-2017/18 з'явилися на сайті УПЛ.

Перуанець Карлос Самбрано дістався киянам безкоштовно. Він перейшов з казанського «Рубіна», за який провів 24 матчі. У минулому році виступав за грецький ПАОК на правах оренди, зігравши 6 матчів.

Артем Шабанов перейшов в «Динамо» з донецького «Олімпіка». У цьому сезоні 25-річний футболіст зіграв 16 матчів чемпіонату України.

Словенська вінгер Вербич перейшов в «Динамо» з «Копенгагена» за 4 мільйони євро. За датську команду зіграв 16 матчів і забив 7 м’ячів.

Дмитро Хльобас в цьому сезоні грав за «Динамо» (Мінськ) на правах оренди, забивши 6 м’ячів в 15 матчах чемпіонату Білорусі.

Читайте також: «Динамо» торгувало, «Шахтар» відбивався

У списку немає півзахисника Руслана Ротаня, який перейшов в «Динамо» з празької «Славії» в січні цього року. Однак період реєстрації футболістів в УПЛ діє до 2 березня, так що незабаром Ротань можуть заявити.

Нагадаємо, зараз «Динамо» перебуває на другому зборі в іспанській Марбельї. Офіційний матч підопічні Хацкевича проведуть 15 лютого в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-