Збірна футбольних ветеранів України провела переможне турне Бразилією та Аргентиною

Збірна футбольних ветеранів України провела переможне турне Бразилією та Аргентиною

Укрінформ
Збірна українських ветеранів футболу здійснила в січні турне до Бразилії та Аргенитини, де чудово виглядала у поєдинках проти місцевих команд.

Підопічні Анатолія Дем'яненка провели три гри, у двох перемогли і одну звели унічию, повідомляє офіційний сайт ФФУ. 

"Тренер збірної Анатолій Дем’яненко зібрав солідний за іменами склад, справжню гордість нашого футболу. У турне відправилися: Олег Собуцький, Мирон Маркевич, Віталій Рева, Сергій Нагорняк, Володимир Єзерський, В’ячеслав Шевчук, Владислав Ващук, Андрій Воронін, Сергій Назаренко, Богдан Шершун, Едуард Цихмейструк, В’ячеслав Свідерський, Андрій Воробей, Андрій Донець, Віталій Самойлов, Євген Левченко та Едмар Галовський", - зазначає сайт.

Результати зустрічей:

збірна штату Парана (Бразилія) -  збірна України - 1:5

Голи збірної України: Воробей (2), Назаренко (2), Воронін;

"Сантос" (Бразилія) - збірна України - 3:3

Шевчук (2), Воронін;

"Бока Хуніорс" (Аргентина) - збірна України - 3:5

Воронін (3), Назаренко (2).

Як бачимо, кращим бомбардиром південноафриканського турне з п'ятьма забитими м'ячами став екс-форвард "Чорноморця", "Боруссії", "Ліверпуля", "Баєра" тощо Андрій Воронін. 

Читайте також: Самбрано в "Динамо": Перейшов як вільний агент, обрав №2

"Упродовж десяти років я виступав за головну команду країни, кожного разу з нетерпінням чекав виклику до неї. Матчі у синьо-жовтій футболці запам'ятаю на все життя, хоча м'ячів, так склалося, забити вдалося не дуже багато. За ветеранів я вже забив більше. Грати зі своїми друзями випадає не дуже часто. Такі матчі наче ковток повітря, можливість спілкуватися та добре проводити час. Добре, що нас знову об'єднала збірна", - сказав Воронін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-