Варвинець: В спринті на чемпіонаті Європи вдалося відпрацювати чисто

Варвинець: В спринті на чемпіонаті Європи вдалося відпрацювати чисто

Відео
Укрінформ
Краща спортсменка січня в Україні біатлоністка Ірина Варвинець поділилася враженнями від вдалого виступу на чемпіонаті Європи в Ріднау.

Варвинець двічі підіймалася на найвищу сходинку п'єдесталу пошани в Ріднау. Спочатку святкувала перемогу у спринтерській гонці, а потім разом з колегами по команді - у змішаній естафеті.

В інтерв'ю XSPORT спортсменка зізналася, що не очікувала від себе такого результату.

"Не очікувала, що на чемпіонаті Європи вдасться показати такий хороший результат. Природно хотілося показати себе з кращого боку, продемонструвати, на що я здатна і викластися на максимум. Чотири гонки за п'ять днів в Ріднау - це нелегко, тим більше там висота і гори дають про себе знати. Але мені це місце подобається, я там вже не перший раз бігала. Головне пройти акліматизацію. З початку сезону у мене була тільки одна гонка з нулем (індивідуальна гонка в Естерсунді), тому рада, що в спринті на чемпіонаті Європи вдалося відпрацювати чисто.

Читайте також: Ірина Варвинець здобула "срібло" чемпіонату Європи з біатлону у персьюті

Зараз, я себе набагато краще почуваю в порівнянні з початком сезону. Однак, чи зможу ще додати поки не знаю, будемо дивитися. Два дні вдома буду тільки відпочивати, можливо вийду на одне тренування.

Про Олімпійські ігри в Кореї поки що не думала серйозно. Звичайно, хочеться пробігти гонку, і бажано не одну", - сказала Варвинець.

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, днями основна чоловіча збірна України з біатлону разом з Іриною Варвинець і Оленою Підгрушною повернулися до Києва після чемпіоната Європи в італійському Ріднау. З континентальної першості збірна України привезла три медалі: золото в спринті і змішаній естафеті, Ірина Варвинець завоювала срібну нагороду в гонці переслідування.

Читайте також: НОК визнав біатлоністку Варвинець кращою спортсменкою січня в Україні

В Україні біатлоністи пробудуть до 1 лютого, а потім вирушать до південнокорейського Сеула. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-