Чемпіонат Європи з футзалу: поляки сенсаційно відібрали очки у росіян

Чемпіонат Європи з футзалу: поляки сенсаційно відібрали очки у росіян

Укрінформ
Збірна Польщі вдало розпочала фінальний турнір XI чемпіонату Європи з футзалу, який стартував у вівторок в Любляні (Словенія).

У першому поєдинку групи В національна команда Польщі на останніх секундах уникла поразки від фіналістів останніх трьох чемпіонатів Європи росіян - 1:1, повідомляє Укрінформ.

Іван Чишкала на початку 36-ї хвилини зустрічі вивів росіян вперед, втім, за 9 секунд до фінального свистка кращий бомбардир поляків у кваліфікації Міхал Кубик відновив рівновагу.

Нагадаємо, у матчі відкриття господарі Євро-2018 словенці розійшлися миром із сербами (2:2).

У другий ігровий день континентальної першості 31 січня першими (о 19.00) зустрінуться представники "української" групи С Португалія та Румунія, а о 21.45 на "Арені Стожице" зійдуться команди групи D - чинним чемпіонам Європи іспанцям протистоятимуть дебютанти турніру французи.

Збірна України свій перший поєдинок групового етапу проведе 2 лютого проти команди Румунії (початок зустрічі о 21.45), 4 лютого "синьо-жовті" зіграють з командою Португалії (19.00).

Читайте також: Словенці не втримали перемогу над сербами на старті домашнього Євро-2018 з футзалу

Групу A складають Сербія, Італія та Словенія, групу В - Росія, Польща і Казахстан, групу D - Іспанія, Франція і Азербайджан.

По дві кращі команди кожної групи вийдуть до чвертьфіналу (5-6 лютого), півфінали призначені на 8 лютого. Матч за третє місце і фінал відбудуться 10 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-