Українським олімпійцям пообіцяли додаткові гроші за медалі на Іграх-2018

Українським олімпійцям пообіцяли додаткові гроші за медалі на Іграх-2018

Укрінформ
Кожен український медаліст зимової Олімпіади, яка пройде з 9 по 25 лютого у Пхьончхані (Республіка Корея), отримає додаткове матеріальне заохочення.  

Ініціатором цієї кампанії виступила Рекламно-маркетингова агенція "Спільна Перемога" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства інформаційної політики України, ТМ Parimatсh та інших партнерів, повідомляють кореспонденти Укрінформу.

"Україна нині є четвертою у світі за розміром призових медалістам Пхьончхана. Як відомо, за олімпійське "золото" передбачено 125 тисяч доларів, "срібло" - 80 тисяч доларів, "бронзу" - 55 тисяч доларів. Це удвічі більше ніж розмір винагород на попередніх зимових Іграх-2014", - зазначив заступник міністра молоді та спорту Ярослав Войтович під час прес-конференції в Укрінформі.

Водночас, з метою створення додаткових стимулів для успішного виступу українських олімпійців утворюється позабюджетний призовий фонд для вітчизняних спортсменів, які стануть переможцями та призерами Ігор-2018.

"За "золото" у Пхьончхані премія становитиме 500 тисяч гривень, срібні призери отримають по 300 тисяч гривень, бронзові - по 150 тисяч гривень", - розповів представник ТМ Parimatсh Вадим Місюра.

Читайте також: Українській збірній влаштували урочисті проводи на Олімпіаду

Прес-секретар комунального об'єднання "Київзеленбуд" Карина Конопленко у свою чергу додала: "Кожному призеру Ігор-2018 "Київзеленбуд" подарує унікальну квіткову клумбу, дизайн якої буде розроблено фахівцями нашого об'єднання і присвячений олімпійській тематиці".

Квіткові символи олімпійської перемоги вже навесні будуть висаджені у Києві.

На фото: Ярослав Войтович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-