«Динамо» звинувачує ФФУ у затягуванні «маріупольської справи»

«Динамо» звинувачує ФФУ у затягуванні «маріупольської справи»

Укрінформ
Початок слухань у справі – 12 лютого.  

Керівництво «Динамо» невдоволене позицією Федерації футболу України у справі зірваного матчу проти «Маріуполя». Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

«Динамо» попросило суд винести рішення за прискореною процедурою. Підстава – незабаром завершиться перша половина чемпіонату, а три очки в ту чи іншу сторону можуть вплинути на розташування команд у таблиці перед поділом на дві шістки.

Однак, як стверджує київський клуб, суд не зумів задіяти прискорену процедуру, адже для цього потрібна згода обох сторін, а ФФУ, за словами «Динамо», відмовилася від прискореної процедури, що дозволяла дізнатися остаточне рішення до 20 лютого 2018 року. Поки ж стверджується, що сторони погодилися на дату початку слухань, які заплановані на 12 лютого.

Читайте також: CAS не розглядатиме апеляцію "Динамо" на рішення ФФУ мінімум до середини лютого

В кінці своєї заяви «Динамо» уточнює, що витрати на процес повинні нести обидві сторони в рівних частках. Проте ФФУ не виплатила CAS свою частину судових витрат, тому за неї це зробив київський клуб.

Нагадаємо, в серпні 2017-го київський клуб прийняв рішення не відправляти команду до Маріуполя на матч чергового туру УПЛ, бо «Динамо» не отримало гарантій безпеки перебування в прифронтовому місті.

За це Федерація футболу України присудила «Динамо» технічну поразку, підтвердивши це рішення в апеляційному вердикті. Згодом кияни звернулися до Спортивного арбітражного суду в Лозанні (CAS), який повинен винести остаточне рішення. Щоправда, тепер «Динамо» звинувачує ФФУ в затягуванні цієї справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-