Мінмолодьспорту прагне вирішити житлові проблеми біатлоністки Анни Кривонос

Мінмолодьспорту прагне вирішити житлові проблеми біатлоністки Анни Кривонос

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту України моніторить ситуацію, яка склалася із житлом у 20-річної біатлоністки, чемпіонки світу серед юніорів Анни Кривонос у її рідному місті Глухові на Сумщині.

Міністр Ігор Жданов по телефону вже обговорив це питання з міським головою Глухова Мішелем Терещенко, а також головою Сумської обласної державної адміністрації Миколою Клочком, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

"Під час особистої зустрічі Ігор Жданов обговорив ситуацію з президентом Федерації біатлону України Володимиром Бринзаком. Було також направлено відповідні листи за підписом міністра до мерії Глухова та Сумської ОДА. Міністерство звернулося з проханням посприяти у поліпшенні житлово-побутових умов Анни Кривонос", - зазначили у прес-службі.

Читайте також: Мінмолодьспорту та Фонд соцстраху ініціювали страхування спортсменів від травм

Нагадаємо, що у Міністерства молоді та спорту немає власного житлового фонду. Проте вже є низка успішних прикладів, коли відомим спортсменам виділяють квартири або кошти на їх придбання за рішенням міських та обласних рад та за рахунок місцевих бюджетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-