Australian Open: Сенсаційний кореєць Хен Чон вийшов у півфінал

Australian Open: Сенсаційний кореєць Хен Чон вийшов у півфінал

Укрінформ
В 1/4 фіналу Хен Чон обіграв американця Сандгрена. 

Корейський тенісист Хен Чон впевнено обіграв Теніса Сандгрена в одному з найнесподіваніших чвертьфіналів в історії Відкритого чемпіонату Австралії 6:4, 7:6, 6:3. Про це повідомляє Sport Arena.

На шляху до чвертьфіналу Чон і Сандгрен на двох пройшли чотирьох гравців з топ-15 (Олександр Звєрєв, Домінік Тім, Стен Ваврінка і Новак Джокович). Фаворитом матчу вважався 21-річний кореєць, який справив сильне враження після перемоги над шестиразовим чемпіоном Australian Open Новаком Джоковичем.

Перший сет Чон забрав за рахунок єдиного раннього брейка. У другій партії Сандгрен був близький до того, щоб зрівняти рахунок, але в восьмому геймі не зміг подати на сет і програв партію на тайбрейку. Ця невдача зламала американця і додала сил корейцю - в третій партії Чон повів 4:1 і не без проблем завершив матч на свою користь.

Читайте також: Australian Open: Надаль знявся в п'ятому сеті, Чилич вийшов до півфіналу

З 2004 року у півфінал Australian Open не виходив тенісист з таким низький рейтингом як у Хен Чона. Наразі в рейтингу ATP він посідає 58-й рядок. З понеділка кореєць дебютує в топ-30.

Суперник Хен Чона у півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії визначиться в протистоянні між чинним чемпіоном турніру Роджером Федерером і чехом Томашем Бердихом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-